Web Development

Websites

Vertel jij graag met volle trots over je bedrijf? Dan is een online visitekaartje onmisbaar! Jouw website is het perfecte visitekaartje van jouw onderneming. Hierop kun je jouw producten en/of diensten precies zo presenteren, zoals jij dat wilt. Wij zien websites ook niet als een losstaand platform, wij zien het als een verlengstuk van je organisatie. Want, behalve als visitekaartje, dient je website ook als winkel, catalogus, informatiecentrum, contact platform of database. Kortom, anno nu is een website onmisbaar voor vrijwel iedere organisatie en wij helpen je hierbij.

  Vraag een gratis website rapport aan

  Scroll naar beneden

  Webdevelopment

  Alles onder één dak

  Bij een goede website komt erg veel kijken, denk aan het design, de veiligheid, de snelheid, de structuur, SEO en nog meer. Stuk voor stuk zijn dit website aspecten die in orde moeten zijn. Is dit niet het geval, dan loop je potentiële business mis of ervaar je andere nadelige gevolgen. Maar gelukkig kunnen onze website specialisten je hier bij helpen. Bij IKY Creative zetten we jouw concept om in een geoptimaliseerde website die zorgt voor uitstraling passend bij jouw onderneming. Een website die niet alleen mooi is, maar die ook vooral goed werkt. Samen werken we aan een website waar jij met trots mee kunt pronken, waar wij een voldaan gevoel aan over houden en waar Google ook nog eens blij mee is.

  Waarom je voor webdevelopment bij iKy moet kiezen? Bij ons vind je alle diensten omtrent jouw website onder één dak. We hebben mediavormgevers die samen met jou op zoek gaan naar een stralend design dat geheel in lijn is met jouw organisatie. Voor de vervolgstap hebben we front- en back-end developers die van het concept een echte functionele website maken. Vervolgens kunnen onze online marketeers de website voorzien van de nodige content, natuurlijk wordt deze content gemaakt voor je bezoekers, maar ook voor Google met het oog op SEO-doeleinden. Wanneer de website eenmaal staat kun je ook nog de hosting en anders onderhoud bij ons onderbrengen. Wel zo gemakkelijk om een adres te hebben voor zo veel online diensten.

  Website ontwikkeling door iKy Creative

  Techniek

  Als techniek maken wij veelal gebruik van Open Source Software. Open Source software biedt je als eigenaar van een website ontelbaar veel voordelen.

  Voordelen van Open Source Software:

  • Veiligheid. Omdat er wereldwijd veel mensen aan bijdragen en meedenken is veiligheid geen aandachtspunt
  • Onafhankelijkheid. De software is universeel en daarom ben je niet gebonden aan een vaste ontwikkelaar. Zo kun jij je website makkelijk overdragen en meenemen, waar je ook gaat.
  • Extensies. Omdat er een grote groep ontwikkelaars zijn die bijdragen aan de software ben je minder beperkt. Wil je bijvoorbeeld een boekingssysteem op je website, dan is dat geen enkel probleem.
  • SEO vriendelijk. Websites die gerealiseerd worden met bijvoorbeeld WordPress, zijn ontwikkeld met een oog op SEO. Zo scoort jouw website out of the box al hoger.

  Bij iKy Creative werken we alleen met open source systemen zoals WordPress en Magento. Dit betekent dat je bij ons altijd eigenaar bent van de code van je website of webshop. Hierdoor ben je zelf de baas en zit je nergens aan vast! Stap je na een jaar toch liever naar een concurrent, dat vinden we erg jammer; maar we houden je nooit tegen! Wij zijn verantwoordelijk voor het resultaat van de ontwikkeling van jouw website of webshop en stoppen niet voordat jij 100% tevreden bent.

  Website pages

  Design (Huisstijl & Logo)

  Onze vormgevers zijn echte fijnproevers, vooral als het gaat om kleuren en stijlen. Wanneer jij al een design in je hoofd hebt, gaan wij dat digitaal visualiseren om hier een goed beeld van te krijgen en gaan we met jou in gesprek om door te nemen of dit design goed is, of nog veranderingen nodig heeft. Heb je nog niet nagedacht, of heb je geen idee wat je met het design aan moet, dan is dit ook geen probleem. We werken een concept uit aan de hand van jouw verwachtingen en geven jou door middel van feedbackrondes de kans om je website te perfectioneren. Zo komen we samen tot het perfecte design voor jouw website.

  Hosting & Support

  Heb je een bestaande website of laat je jouw website door ons bouwen? Dan kun je vervolgens ook jouw website laten hosten bij iKy. Dit houdt in dat wij jouw website in de gaten houden, backups maken en bepaalde reparaties en aanpassingen aan je website kunnen verrichten mocht dit nodig zijn. En dit zonder dat daar nog andere partijen voor nodig zijn. Dit alles zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke dingen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Neem dan contact met ons op en dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag voor je.

  Volg ons op
  SEO

  Op een duurzame manier hoog in Google komen te staan? Onze experts helpen jou met het verbeteren van je website en spelen in op de richtlijnen van Google.

  SEA

  Snel resultaat, conversies behalen en in no-time bovenaan in Google? Hier kunnen wij je mee helpen. Effectieve campagnes waar we samen alles uit proberen te halen.

  SMO

  Social media koppelen aan je website en een nieuwe toevoer van klanten en bezoekers creëren? Dit pakken wij voor je op en zorgen dat jouw social media een uitstekend visitekaartje wordt