Wat is WordPress? - IKY Creative

Wat is WordPress?

WordPress website

Urenlang het internet doorzoeken is verleden tijd en eindeloos pagina’s afspeuren hoeft niet meer. Simpelweg jouw websitebezoeker binnen enkele muisklikken van A naar B brengen, dat is een ‘must’ op het hedendaagse internet. Is dit proces niet geoptimaliseerd, dan bestaat de kans dat je bezoeker afhaakt en deze ergens anders gaat ‘shoppen’. Een goede website is de fundering en wij zijn jouw aannemer!

Naast onze vaardigheden op het gebied van SEO en SEA campagnes, staat het bouwen van websites ook hoog op onze lijst van specialiteiten.

Internet zoekers willen niets anders dan zo snel mogelijk vinden waar ze naar op zoek zijn. Ga jezelf maar na, als je te lang op een website moet zoeken of een website laadt te langzaam, dan haak je vaak al snel af en ga je het ergens anders proberen te vinden. Bij iKy streven wij er altijd naar om het jouw websitebezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken. Duidelijkheid en overzicht op je website is wel zo fijn, en dat vinden jouw bezoekers ook.

Een goede website, die bouwen wij voor je!

Een goede website is overzichtelijk, dit wil zeggen dat de bezoeker in één oogopslag ziet wat er te allemaal te vinden is op de website en waar hij/zij naartoe moet.
Een korte laadtijd is cruciaal. Hoe langer de bezoeker moet wachten tot de pagina geladen is, hoe groter de kans dat hij/zij ergens anders gaat winkelen, daarom zorgen wij dat jouw website lekker snel is. Het proces wordt logisch en gestroomlijnd. Jouw bezoeker kan een artikel gemakkelijk vinden, selecteren en kopen!

website optimalisatie

Klaar voor jouw nieuwe website?

Ben je toe aan een nieuwe ‘look en feel’ op je webpagina, lukt het je niet om het maximale uit je website te halen of heb je simpelweg (nog) geen website. Dan kunnen wij je zeker helpen. Afhankelijk van jouw voorkeuren en/of eisen kunnen wij ervoor kiezen om jouw website met WordPress te bouwen. WordPress is een CMS (Content Management System) waarmee jouw website op een hele gebruiksvriendelijke manier opgezet kan worden. Jouw WordPress website is snel, compact en eenvoudig te gebruiken. Met de WordPress website die wij bij jou aanleveren, beschik je over een website die volledig up-to-date is en daarnaast een mooi design bevat. Natuurlijk nemen wij jouw voorkeuren en ideeën uiterst serieus en is de website pas af als jij er tevreden mee bent.

Voordelen van WordPress websites

Door de technische trends en innovaties zoekt je klant jou niet alleen meer op via de computer. De consument maakt tegenwoordig ook gebruik van smartphones of tablets. iKy Creative optimaliseert je website voor telefoons en tablets! Je kunt WordPress plugins voor je WordPress website gratis downloaden. Een website met WordPress brengt veel voordelen met zich mee:

  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Vanaf iedere computer kun je met je website aan de slag
  • Je kunt zelf aanpassingen doen aan je website (design)
  • Geen technische kennis vereist
  • Je kunt je website functioneel uitbreiden door (gratis) plugins
  • Meerdere gebruikers aanmaken voor het gebruik en publiceren van content met WordPress

Is WordPress niet helemaal waar je naar op zoek bent of ben je benieuwd naar de mogelijkheden, dan kunnen wij je ook helpen met een website van WooCommerce.

Wil je meer leren over online marketing of heb je een brandende vraag over een ander onderdeel ervan? Ga terug naar onze Kennisbank-pagina en vind een ander interessant onderwerp.