Over ons

AIN’T NO MOUNTAIN HIGH ENOUGH

iKy Creative is het online marketingbureau van Den Haag, die jou op nummer 1 zet.

Wij bieden jou een ​​gespecialiseerde, op maat gemaakte online marketingdienst die het beste resultaat levert voor jouw bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat er naar jouw wensen wordt geluisterd.

Climb to the top

Omdat wij voor elk bedrijf die wij helpen een unieke keyword analyse maken, kunnen wij jou garanderen dat wij er alles aan doen om het uiterste uit jouw bedrijf te halen.

Wij hopen de marktnormen te veranderen door een volledige en betaalbare service aan te bieden die zich zal specialiseren in zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie en organisatorische optimalisatie van online platforms, zodat onze klanten de gewenste online resultaten behalen.

Iky Creative is een dochteronderneming van Investment Revolution B.V en onze partners hebben meer dan 30 jaar ervaring in meerdere industrieën die het bedrijf helpen inzicht te krijgen in de behoeften van de markt en de potentie van de organisatie om een ​​effectieve online marketingcampagne te creëren.

ONZE VISIE

iKy Creative wil jou een vijf sterren service bieden tegen een scherp tarief, waarbij technologie en een organische structuur worden gebruikt om de extra service te bieden. We hopen onze 10 jaar deskundige ervaring op het gebied van meerdere industrieën te gebruiken om de beste op maat gemaakte online marketing service te leveren tegen de meest betaalbare en duurzame tarieven op de internationale markt.

Imran Siddiqui

Directeur

Hello!

Imran is onze directeur en ook een co-founder van iKy Creative. Met meer dan 25 jaar ervaring weet hij iedereen te enthousiasmeren. Imran brengt gezelligheid en heeft altijd passend advies voor onze klanten en ook voor het personeel. Een echte sfeermaker dus! Hard werken en genieten, dat is wat hij doet.

Song: People get up and drive your funky soul – James Brown
Film: Avengers Endgame
Eten: Ramen

Kevin Amattaeran

Business Developer

Heyy!

Kevin weet eigenlijk alles, en dat is handig als Business Developer. Als creatief brein achter iKy heeft hij vaak op iedere situatie een oplossing. Het is werkelijk een wereldprestatie om deze man chagrijnig te krijgen. Met zijn optimisme en zijn 15 jaar ervaring in de branche weet hij het onmogelijke mogelijk te maken.

Song: Mo Money, Mo Problems – Biggy
Film: Dark Knight
Eten: Saoto, Javaans

Darshan Abhelakh

Online Marketing Adviseur

Wuz good?

Wie heeft er aan 1 afdeling niet genoeg? Oh, het is Darshan. Deze aanwezige salestijger heeft altijd wel z’n babbeltje klaar staan en weet met zijn socialiteit zowel klanten als collega’s te binden. Ook schroomt hij er niet voor om bij te springen op de marketingafdeling. Van alle markten thuis dus.

Song: We belong together – Mariah Carey
Film: Frozen
Eten: Nasi, kip

Jeffrey Regeer

Online Marketeer

Hola!

Jeffrey is onze trouwe online marketeer én hij strooit vaak met foute woordgrapjes. Deze online marketing koning houdt van content maken, data analyseren, campagnes monitoren en het trainen van zijn collega’s op de marketingafdeling. Ook vindt Jeffrey het niet erg om in de file te staan, lekker veel traffic!

Song: Wake me up – Avicii
Film: Fast & Furious
Eten: Sushi, Pizza, M&M’s

Bob Dekkers

Online Marketeer

Ewa!

Bob is onze vriendelijke doelgerichte online marketeer die met zijn nuchterheid, zijn naam eer aan doet. Met zijn interesse in online marketing en e-commerce gaat Bob voor de volle 100% voor zijn campagnes én houdt hij nog tijd over voor zelfontwikkeling, en dit alles onder het genot van wat oude hiphop nummers.

Song: Money trees – Kendrick Lamar
Film: Straight outta Compton
Eten: Pasta, Fruit Shoot

Sophia Marapin

Online Marketeer

Hallo!

Sophia, onze perfectionistische online marketeer, onderscheidt zich keer op keer met goede en creatieve content. Haar strepen verdiende ze al tijdens haar stage met een vaste aanstelling tot gevolg. Content, analyses en social media zijn haar keywords en dat maakt deze doorzetter tot een aanwinst.

Song: Dilemma – Nelly
Film: Mean girls
Eten: Surinaams, javaans, pizza

Henry Tavares

Online Marketeer

Yoo!

Met zijn enthousiasme en zijn interesse in online marketing heeft ook Henry een plekje binnen het team van iKy Creative verdiend. Henry is ondernemer in hart en nieren en heeft de droom zijn eigen kledingmerk succesvol te maken. Het begin is er, nu nog zijn kennis verbreden en ervaring opdoen en binnenkort verovert hij de markt.

Song: Wilde Westen Megasessie
Film: Fast and Furious Tokyo Drift
Eten: Nacho caliente pollo

Lazar Zivkovic

Development Stagiair

Hallo!

Deze development held, die kan er wat van. Geef Lazar een toetsenbord en twee schermen en je hoort hem de hele dag niet meer. Behalve! Op de pingpongtafel, want deze developer begint flink te klimmen in onze pingpongklassementen. Zijn enthousiasme spat eraf en ondertussen zorgt hij met slechte grapjes voor een goede stemming.

Song: No Sleep – Martin Garrix
Film: Lord of the Rings
Eten: Sarma

Jordy van de Berkt

Development Stagiair

Hey!

Deze youngster op de development afdeling weet wat hij wilt. Jordy wilt niet zomaar websites, hij wilt mooie, goedwerkende websites. Met dit doel zet hij zich voor 100% in om van elke website een kunstwerk te maken. Zijn voetbalcarrière heeft hij jaren geleden al opgegeven, maar voor een potje kan je ‘m altijd bellen.

Song: Now or never – Coone ft. David Spekter
Film: Avengers: Endgame
Eten: Oosters

Berry Gardien

Online Marketing Stagiair

Dylan van Zanten

Online Marketing Stagiair

Geïnteresseerd geraakt?

Neem dan contact met ons op en dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag voor je.

Volg ons op

Bekijk hier onze case studies die wij de afgelopen jaren hebben gedaan.

We zien in de markt dat ongeacht in welke branche jouw bedrijf zich bevindt, SEO overal een belangrijke aanvulling kan zijn op je website. We helpen websites in gevestigde branches waarbij de concurrentie moordend is, maar ook websites in niches om zich te versterken en zich voor te bereiden voor de concurrentie die op de loer ligt.

Door de jaren heen hebben we een mooi portfolio op kunnen bouwen waar wij ontzettend trots op zijn. We zijn cases tegengekomen in veel uiteenlopende branches en van veel verschillende formaten. Als wij zien dat er kansen liggen, gaan wij geen uitdaging uit de weg.